Top 3 afaceri de viitor

Proportion
Categorii: Business

Te-ai saturat de seful care iti tot spune ce sa faci si de un program hedonist? Te-ai decis pentru o deschidere de afacere care sa iti aduca satisfactii financiare si sa te transforme in propriul tau sef? Ei bine, atunci afla ca Romania ofera o multime de oportunitati pentru antreprenorii decisi pentru o infiintare firma si mai mult, exista o serie de afaceri de viitor care sunt privite in mod optimist si pentru care poti opta daca si tu vrei sa pornesti spre o idee de afacere buna. Suna promitator? Iata cateva idei de afaceri care promit succes daca aveti curajul de a va lansa pe cont propriu in acest an.

Imobiliarele raman pe primul loc

De ceva vreme, afacerile din domeniul imobiliarelor si-au revenit spectaculos si usoara crestere economica ofera perspective pozitive in ceea ce priveste  deschiderea unei afaceri cu imobiliare.  Secretul consta in adunarea de cat mai multe date valoroase in prealabil, de o rabdare de nezdruncinat si de multa alergatura pe teren. Efortul merita insa, mai ales daca aruncati un ochi pe preturile imobilelor si peste ofertele de inchirieri.

Coduri CAEN afaceri imobiliare:

4110 Dezvoltare ( promovare ) imobiliara

6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii

6820 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate

6831 Agentii imobiliare

6832 Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract

Produsele bio la mare cautare

Magazinele online ce comercializeaza produse bio sunt tot mai accesate de romanii din ce in ce mai constienti de beneficiile acestor produse. Un astfel de business este intr-adevar o afacere de viitor, iar infiintarea unei firme cu activitate in mediul online nu este deloc un procedeu complicat. Alimentele sanatoase sunt printre primele cautari ale romanilor si poti da lovitura daca le oferi oamenilor astfel de alimente. Este o idee de afacere noua oarecum, iar idei de nume sunt o multime si atrag.

Coduri CAEN comert online produse bio:

4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

SEO – un must pentru orice afacere

Si de aici se mai naste o afacere… Consultanta SEO e dorita de majoritatea celor care vor sa se promoveze in mediul online si, cum traim in era internetului, este de asteptat ca printre numeroasele idei de afaceri de viitor sa apara firme de SEO care sa te ajute sa ai cat mai mult trafic pe site. O afacere profitabila daca ai profesionisti in jurul tau si daca ai determinarea necesara unei infiintari de firma servicii SEO.

Coduri CAEN servicii IT – SEO:

5829 Activitati de editare a altor produse software

6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda ( software orientat client )

6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei

6203 Activitati de management ( gestiune si exploatare ) a mijloacelor de calcul

6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe

6312 Activitati ale portalurilor web

Afacerile de viitor sunt tot mai speculate de antreprenorii dornici de deschiderea unei afaceri care sa ii propulseze rapid in succes. Daca si tu esti pregatit de  infiintarea unei firme, te poti inspira oricand din multiplele idei de afaceri de viitor banoase, din proiectele de mare interes sau din nisele ce aduc profit. Mult succes in lumea business-ului!

Cost infiintare SRL asociat unic 300 RON 250 RON (click)

0723.392.400

Acte necesare infiintare firma imobiliare, comert online produse bio, prestari servicii IT:

  • copie CI/ pasaport
  • copie act proprietate sediu social (contract de vanzare – cumparare, certificat de mostenitor, titlu de proprietate etc.)
  • copii CI proprietari, daca este cazul
  • copie contract de inchiriere punct de lucru, daca este cazul

 

Articole asemanatoare