Schimbare sediu social

Daca v-ati hotarat sa va schimbati sediul social venim in ajutorul dumneavoastra privind pregatirea dosarului pentru depunerea la Registrul Comertului.

Intocmirea dosarului presupune: redactare Hotarare AGA, redactare contract de inchiriere, redactare declaratie de nesuprapunere, actualizare act constitutiv, completare formulare ONRC, depunere si ridicare acte etc).

In cazul in care nu doriti sa desfasurati activitate la sediu sau abia v-ati infiintat o societate si nu ati gasit spatiul necesar, va putem oferi gazduirea la un cabinet de avocat.

Cost gazduire sediu social perioada 12 luni: 600 RON.

Cost gazduire sediu social perioada 6 luni:  400 RON.

Tarif pregatire dosar schimbare sediu social: 250 RON

*In cazul in care optati pentru pregatirea dosarului si gazduirea sediului social veti beneficia de o reducere aferenta.

 Acte necesare schimbare sediu social

Copie CI asociati

Copii acte societate

Certificatul de inregistrare in original

Certificatele constatatoare de la sediul social, terti si puncta de lucru (daca este cazul)

Copie dupa actele de proprietate ale noului sediu social

Acord Asociatie de Proprietari/ Locatari (dupa caz)

In cazul in care noul sediu este inchiriat de la o persoana fizica, contractul doveditor trebuie inregistrat si vizat de catre Administratia Finantelor Publice; in cazul in care noul sediu este inchiriat de la o persoana juridica, este necesar titlul de proprietate sau administrare al imobilului.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Alti tineri intreprinzatori care au apelat la serviciile noastre:

Sunt extrem de multumita de colaborarea cu Ajutor Firma. In trecut am mai colaborat si cu alte firme de consultanta juridica, insa niciuna nu s-a ridicat la acest nivel de profesionalism. M-a impresionat in primul rand promptitudinea celor de la Ajutor Firma. Cu siguranta recomand!

Alexandra Serbulescu – Chief Designer – http://full-design.ro/