Societate cu raspundere limitata – debutanti (SRL-D)

Daca nu ai mai avut pana acum o firma, iti poti infiinta un SRL-D, iar taxele de la ONRC sunt GRATUITE!

Durata de infiintare a unui SRL-D este la fel ca infiintarea unui SRL, 3 zile lucratoare din data depunerii dosarului la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti/ Ilfov ori alte judete, dupa caz.

Unul dintre marile avantaje ale infiintarii unui SRL-D este faptul ca Registrul Comertului te scuteste de taxele infiintarii (122 RON). In schimb, declaratiile pe proprie raspundere la notar si depunerea capitalului social (minim 1 RON) raman valabile si acestea trebuie achitate si depuse. Astfel, statul roman te ajuta, te impulsioneaza la inceputul afacerii proprii si trebuie sa stii sa profiti de acest lucru.

Consulta lista noastra de preturi aici

Contacteaza-ne la 0723.392.400 pentru consiliere

 Acte necesare infiintare SRL-D

  • Copie C.I. – Asociat(i)
  • Copie C.I. – Administrator(i)
  • Trei variante de denumire ale firmei
  • Copie Contract Spatiu – al locatiei in care se va afla sediul social si copii acte de proprietate
  • Acordul Asociatiei de Proprietari/ Locatari
  • Dovada capital social (minim 1 Ron)
  • Declaratie asociati/ asociat unic si administrator(I)
  • Specimen de semnatura administrator(i)
  • Declaratie pe propria raspundere de catre fondatori, din care sa rezulte ca anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului, nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei intreprinderi constituite in spatial economic European

Facilitati prevazute de O.U.G. nr. 6/2011 pentru stimularea înfiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre întreprinzatorii debutanti în afaceri

Se acordă persoanelor care nu au mai fost asociaţi sau acţionari într-o întreprindere constituită în Spaţiul Economic European şi debutează în afaceri înfiinţând microîntreprinderi potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri, cu modificările şi completările ulterioare.

Microîntreprinderile aflate sub incidenţa acestui act normativ sunt organizate sub forma juridică de societate cu răspundere limitată, sunt identificate sub denumirea „societate cu răspundere limitată – debutant” sau abrevierea „S.R.L. – D.” şi înmatricularea lor în registrul comerţului este scutită de plata tuturor taxelor şi tarifelor, inclusiv a tarifului pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a-IV-a şi a operaţiunilor prealabile înregistrării, ca verificarea disponibilităţii şi rezervării firmei.

Facilităţile fiscale şi oportunităţile de finanţare ale acestor tipuri de societăţi sunt gestionate de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism – www.aippimm.ro.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Alti tineri intreprinzatori care au apelat la serviciile noastre:

13956902_1204015832963785_1285617565_n

Lucrând cu această echipă am cunoscut profesionalismul și seriozitatea la care mă așteptam. Serviciile sunt la standardele cele mai  înalte iar timpul de lucru este eficient. Astfel în scurt timp toate aspectele juridice pe care le presupune înființarea unei firme au fost soluționate fără prea multe bătăi de cap. Recomand cu încredere!

Andrei Dudau – Fashion Designer – http://andreidudau.com/