Femeia antreprenor – 10 ingrediente pentru o reteta de succes

Proportion
Categorii: Antreprenoriat

Astazi, atat femeile cat si barbatii se privesc de la egal la egal. Femeia antreprenor are excelente abilitati de leadership si reuseste intr-un mod fantastic sa bifeze cele mai inalte performante.

In societatea traditionala femeia era privita ca simpla gospodina si menirea ei era doar sa aiba grija de familie. Pe cand astazi, femeia antreprenor reuseste sa darame aceste mituri si bariere. Este vizionara, pozitiva, puternica in gandurile si opiniile sale.

Iata in continuare 10 pasi care te vor aduce mai aproape de secretele unei femei antreprenor:

1. Femeia antreprenor este determinata – nimic nu o poate opri in calea spre succes si pasiunea pentru ceea ce face. Chiar si in cele mai dificile momente, situatii, obstacole si dificultati, ea reuseste sa gaseasca forta necesara pentru a merge mai departe.

2. Femeia antreprenor are o atitudine pozitiva. Acest lucru este extrem de important pentru cariera sa. De multe ori mediul afacerilor inseamna riscuri si solutionarea situatiilor negative. Mintea deschisa si sufletul pozitiv al femeii de succes atrag dupa sine rezultate pozitive.

3. Femeia antreprenor refuza sa renunte.

4. Femeia antreprenor este un foarte bun comunicator si ematizeaza cu ceilalti.

5. Femeia intreprinzatoare are o minte iscusita, este hotarata si poate depasi obstacolele care ii apar in cale.

6. Se concentreaza pe urmatorul pas pe care il are de realizat. Ea tine cont intotdeauna de ce trebuie sa faca in viitorul apropiat.

7. Da dovada de compasiune, caritate si prin natura sa este o persoana care daruieste. Este amabila si gratioasa, dar in acelasi timp hotarata si determinata in drumul spre succes.

8. Este orietata spre scopuri, este o persoana autodidacta si harnica. O femeie de afaceri de succes isi stabileste niste scopuri si ramane conectata la acestea. Trece peste toate provocarile si adopta strategiile necesare pentru ajunge acolo unde isi propune. Invata si depune mult efort.

9. Integritatea este o caracteristica esentiala din caracterul unei femei antreprenor. Intotdeauna pune onoarea inaintea banilor si traieste prin convingerile sale. Un lucru interesant este ca multe femei au ajuns bune intreprinzatoare dupa o anumita varsta, cand aveau deja experienta si o perspectiva unica asupra vietii si mediului de business. Experienta vietii aduce profunzime. Femeia antreprenor stie ca integritatea si bunatatea, desi nu sunt apreciate intotdeauna, reprezinta singura modalitate de a ajunge la un succes durabil si onest.

10. O femeie intreprinzator este de asemenea un foarte bun profesor. Ea educa, da exemple, invata din propriile greseli si nu renunta niciodata. Nu se mandreste cu ceea ce indeplineste, este deschisa noilor achizitii si deprinderi, impartaseste cu ceilalti lucrurile pozitive.

Acestea sunt 10 ingrediente pentru femeia antreprenor. Lumea este pregatita pentru a imbratisa cu drag femeile care gandesc in termeni de inovatie si creatie, iar urmatoarea femeie intreprinzator de succes poti fi chiar tu!

Apeleaza la serviciile noastre pentru a deveni antreprenor in afaceri:

Infiintare firma in 3 – 7 zile 300  250 RON + 122 lei taxa publicare in Monitorul Oficial

Este atat de simplu! Ne furnizezi datele de mai jos si in 3 – 7 zile lucratoare de la depunerea dosarului, firma ta este pregatita sa isi inceapa activitatea:

  • 3 variante pentru denumirea firmei
  • numar de asociati
  • activitate principala si activitate secundara (nu stii unde se incadreaza viitoarea ta firma? Contacteaza-ne la 0723.392.400 sau 031.426.00.80 pentru consiliere)
  • sediu social (nu ai unde sa gazduiesti firma? Te putem ajuta noi pentru doar 600 RON/An. Afla mai multe informatii aici)
  • capital social (minim 200 RON pe care trebuie sa ii depui in contul de capital social al viitoarei firme)
  • nume administrator/administratori
  • punct de lucru, daca este cazul

Infiintare firma acte necesare:

  • copie CI/ pasaport
  • copie act proprietate sediu social (contract de vanzare – cumparare, certificat de mostenitor, titlu de proprietate etc.)
  • copii CI proprietari, daca este cazul

In baza acestora, noi vom realiza rezervarea denumirii firmei la Registrul Comertului, vom redacta contractul de comodat/ inchiriere/ asistenta juridica si actul constitutiv.

Impreuna cu actul constitutiv si rezervarea vei putea merge la notar pentru depunerea declaratiilor de asociat unic, administrator, specimenul de semnatura si la banca pentru depunerea capitalului social.

Din ziua in care dosarul este complet si depus, actele vor fi emise in termen de 3 –  7 zile lucratoare doar daca persoana desemnata de Registrul Comertului nu aduce observatii la dosar si daca nu mai solicita alte inscrisuri doveditoare.

Va vom pune la dispozitie informatiile necesare si vom oferim sugestii solide pentru o afacere de succes!

*Taxe suplimentare: acte notar aprox. 150 – 200 lei, depunere capital social 200 lei.

Important este ca asociatii sa nu detina fapte inscrise in cazierul fiscal, altfel, deschiderea firmei nu va putea fi inregistrata in Registrul Comertului, iar dosarul va fi respins.

Articole asemanatoare