Construiește afacerea pe care ți-o dorești

Proportion
Categorii: Antreprenoriat

Singurii critici pe care trebuie să îi ascultați sunt clienții dvs. Dacă ei nu au plângeri, restul persoanelor pot fi ignorate.

Antreprenoriatul este o oportunitate uimitoare de a crea o afacere care vă va permite să vă controlați viața. Puteți crea securitate financiară și stresul salariului lunar va dispărea. Puteți să vă bucurați de libertatea dumneavoastră în timp real, care vă permite să vă treziți în fiecare zi și să petreceți timp făcând lucrurile care vă interesează. Puteți avea un impact în viața celor care vă ajută cu  afacerea dvs. – puteți ajuta la rezolvarea problemelor reale ale comunității în care trăiți.

Pe parcurs, există și alți factori care s-au aruncat în mixul acesta, factori care complică antreprenoriatul. Se pot identifica în mod clar aspecte cum ar fi lipsa fluxului numerar, având o echipă greșită care se ocupă de clienții incorecți – lista poate continua. Dar unele lupte sunt tăcute și mai puțin evidente, cele care dăunează celor mai multe afaceri și antreprenorilor fără să-și dea seama.

Dacă petreceți o anumită perioadă de timp pe social media, este foarte probabil să vedeți la un moment dat un post de la un antreprenor care se portretizează într-o lumină plină de succes. Veți vedea antreprenori care se plâng de modul în care alți întreprinzători își comercializează afacerea, cum își construiesc lista de e-mailuri, în jurul conținutului pe care aceștia îl creează și alte 100 de plângeri. Veți vedea antreprenorii vorbind despre modul în care alți antreprenori generează venituri și își modelează afacerea.

Iată ce se întâmplă: când vedeți aceste tipuri de postări – și toți ceilalți oameni care sar și sunt de acord – vă afectează în moduri în care nu vă dați seama. Începeți să vă gândiți că trebuie să schimbați ceea ce faceți sau să modificați modul în care vă desfășurați afacerea. Vă gândiți intens și deveniți timizi. Astfel încetezi să faci toate lucrurile necesare pentru a-ți ajuta afacerea să crească. Le lași cuvintele să intre în mintea ta și să provoace îndoială, frică și negativitate generală care îți va afecta acțiunea pe care o iei.

Când pui la îndoială dacă ei au dreptate, începi să crezi că tu s-ar putea să greșești defapt.

Deși este întotdeauna bine să vă reexaminați strategiile în afacerea dvs., există o diferență între un audit și speculația pornită de presiune socială și drame inutile. Nu permiteți nimănui să dicteze cum vă trăiți viața și cum să vă construiți afacerea. Puteți deveni cu ușurință un prizonier legat de ceea ce alții cred că ar trebui să faceți. Aceasta este viața voastră și veți avea una singură. Vă construiți afacerea și nimeni altcineva nu va plăti facturile pentru dumneavoastră. Nu mai permiteți altora sau antreprenorilor să vă ia puterea!

Antreprenoriatul nu este o oportunitate unică pentru toți.

Sunt în prezent în Medellin, Columbia. Oriunde conduceți aici, vedeți micro-antreprenoriatul în acțiune. Acesta poate fi prin artiștii de stradă care își fac apariția la oprirea traficului și culegerea câtorva pesos. Sau, antreprenorii care se plimba în jurul zonelor turistice și care vând toate tipurile de lucruri. Într-o astfel de cultură, antreprenoriatul este unul dintre puținele metode de supraviețuire, deoarece slujba tradițională nu este o opțiune care să-și poată susține familia. Ar fi ușor să stai în spate și să judeci cum trăiesc, dar nu le-ar putea păsa foarte mult. Ei înțelegeți ce trebuie să facă pentru a-și plăti facturile.

Aparențele nu sunt egale cu veniturile.

Pentru mulți dintre noi,  uneori aparențele sunt mai importante decât să faci bani. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că oamenii vor fi rapizi să judece și să se distreze vorbind despre ceea ce faceți sau cum faceți, dar ei nu vă vor plăti facturile. Nu vă vor aduce noi clienți și nu vă vor ajuta atunci când aveți nevoie de ele. Dacă utilizați strategii care funcționează și sunt cinstite, faceți cu îndrăzneală ceea ce faceți. Nimic din ceea ce crede altcineva nu este important dacă pui pasiune în ceea ce faci, crescând afacerea dvs. și oferind clienților dvs. o valoare reală.

Antreprenorii reușesc să nu piardă timpul comparând. Ei nu sunt prinși în dramă online. Nu le pasă ce gândește altcineva. Nu permit nimănui să dicteze următoarele mișcări pe care le vor face. Ei își pun capul în jos și fac treaba. Punct. Ei se concentrează asupra a ceea ce este nevoie pentru a-și atinge obiectivele și visele. Nimeni altcineva nu va plăti în locul dumneavoastră pentru a vă susține stilul de viață.

Indiferent de afacerea pe care o desfășurați și pe care o construiți, faceți cu îndrăzneală ceea ce face cel mai mult sens pentru dvs. Fii cinstit și real. Adăugați o valoare reală clienților dvs. Uneori oamenii sunt mai buni la predare decât ar putea fi la a face ceva concret. Dacă obțineți rezultate reale și rezultate pentru clienții dvs., continuați să faceți ceea ce faceți. Dacă nu sunteți în această situație, este o poveste diferită și trebuie să vă întoarceți la tablă pentru a învăța mai profund. Nu lasa ceea ce cred ceilalti și cuvintele lor sa-ti ia puterea si puterea interioara. Construiți afacerea dorită.

 

Kimanzi Constable

Articole asemanatoare